Blog

Čo si myslíte o láske ako takej?

„Čo si myslíte o láske ako takej?“ Táto otázka mi prišla do FB pošty pred pár dňami a dnes sa naskytla príležitosť na ňu odpovedať príbehom, ktorý bol pre mňa veľmi silný. Príbeh ktorý som zažila v posledný deň roku 2019, áno na Silvestra.
 
 
V tento deň moje srdce potešilo mnoho osobných správ od mojich milých účastníkov, láskavých ľudí. Plná vďačnosti som čítala ako sa im otvoril nový rozmer života, ako v sebe objavili nové schopnosti, dosiahli úspechy, duchovne narástli či vyzdraveli sa. Oživilo to moje zážitky s nimi, ktoré boli tak vzácne. Bolo to prekrásne a hrejivé na duši.
 
Ale jedna správa prišla iná ako ostatné. Správa, v ktorej bola priložená fotografia s 8-ročným dievčatkom ako sedí na gauči a na prvý pohľad bolo zjavné, že je mentálne postihnuté. Pod fotkou bolo napísané:
 
„Evička milá, včera som si priviezla z detského domova túto nádhernú nevinnú a stratenú dušičku, ktorú budem sprevádzať na tomto svete, aby sa cítila so mnou bezpečne. Prijímam ju s láskou a veľkou pokorou. Zdenka.“
 
Prešla mnou mocná energia ako blesk a ja som v hlbokom tichu pocítila, ako sa ma silno dotkla SILA bezhraničnej lásky. Pod jej prílivom sa mi začali kotúľať z očí slzy. Tiekli prúdom. Všetka hmota sa v tej chvíli stala mizivé nič, v žiare takej lásky, ktorú táto žena prejavila. Lásky, ktorá pod svoje materské krídla prichýlila dieťa z detského domova, ktoré je mentálne na úrovni 1,5 ročného dieťatka.
 
Pocítila som ničotnosť všetkých tých hmotných darčekov, ktorými sa obdarovávame na Vianoce. Ona dala SEBA. Ona, ktorá je pedagógom v škole pre deti s mentálnym postihnutím, má svoje vlastné deti a z nich jedno je postihnuté, sa rozhodla dať DOMOV ďalšej detskej duši.
 
Zdenka prešla piatimi stupňami kurzov KVET a ak budeš toto čítať, chcem ti povedať milá Zdenka, že ty nepotrebuješ žiaden certifikát. Pretože Ty sama si certifikát.
 
Cez slzy píšem. Obdivujem tvoju obetavosť. Veľkosť tvojho ducha. Veľkosť Človeka v tebe. Ukázala si mi, čo je SILA, SVETLO, veľkosť duše. Cítim k tebe nesmiernu úctu, lásku, obdiv. Si pre mňa vzorom toho najväčšieho otvoreného srdca, aké si len môžem predstaviť. Si dôkazom, že láska v Človeku JE.
 
Je veľká.
 
Je Nesmierna.
 
Je Neobmedzená.
 
A Ty si jej plná.
 
A ja v nemom úžase pozerám, čo dokáže SILA LÁSKY.
 
Nepíšu o tebe žiadne noviny, nie si zaradená v žiadnej súťaži o …. naj ženu. V tichu robíš veľké veci, ktoré si hmotne orientovaný svet ani nevšimne.
 
A na otázku v nadpise, čo si myslím o láske ako takej?
 
Moja odpoveď je: „O láske ako takej si myslím, že JE. Existuje. Nie na hmotnej úrovni. Je na spirituálnej úrovni a vibruje veľmi vysokou vibračnou frekvenciou. A má rôzne podoby. A toto je jedna z nich.“
 
Ďakujem že som mohla byť v blízkosti takejto duše ako je Zdenka a v mojej tichej malosti byť svedkom jej rozpätých krídel lásky, pod ktorými lieči nevinné duše.
 
Eva Ďurišová
www.kvantovetvorenie.sk
 

Pridaj komentár